STENSBALLEGAARD GOLF MENS SECTION 2022

 Mens Section er for alle mandlige medlemmer af Stensballegaard Golfklub, der er fyldt 21 år og med maks. handicap 42. Du bliver medlem af Men’s Section ved at indbetale 600,- i kontingent. Indmelding og betaling foretages via golfbox for en sæson. 

Forsikring mod det perfekte tee-slag – HIO - er tilvalg ved tilmelding. Betaling skal falde senest efter den 1. spillede runde. 

Derudover er der bøde (10,-) for runder under 30 stabelford point, og tilmelding efter online er lukket, koster 20- , som opkræves af Bødemesteren-(Kim Klifforth), har du meldt dig til og ikke møder op på dagen uden afbud, koster det nu 50 kr. til bødekassen. 

Som noget nyt kan man får sit kontingent retur, hvis man skaffer en ny sponsor til en match 

(2 x 3 præmier + 2 præmier nærmest flag – værdi (1500 – 2000 kr) 

Først til mølle princip – ledige datoer oplyses hos Bjarne. 

Men’s Section spiller match hver torsdag eftermiddag i sæsonen. Der spilles 18 hullers match Quick-start, med start på hul 1 og 10, samt gunstart ca. en gang om måneden, jf program. 

De dage, hvor der er gunstart, overrækkes præmier først efter spisningen. 

For tællende matcher tildeles point til Mens Section Order of Merrit, hvor der spilles om at blive den bedste Mens Section spiller for hele sæsonen. 

Der spilles i to rækker. Når der jf. programmet spilles stableford/slagspil, gælder det både A og B rækken. Uanset række, spiller alle fra samme tee. Rækkerne opdeles med en 50/50 skæring 

Matchproportionerne vil fremgå i Golfbox for hver match. I ugen op til matchen, kan der forekomme ændringer, så hold øje med disse. Første Tee-tid jf. golfbox, er samtidig startskuddet til ugens match, således vil spil før denne tee-tid ikke være en del af matchen. 

Husk altid at scorekortene (helst hele din flight) skal afleveres straks, man kommer i klubhuset efter sin runde. Scorekort skal udfyldes korrekt med sammentælling og underskrifter. 

Efter dagens match mødes vi i Restauranten til dagens Menu. Kokken tilstræber at maden er klar 4½ time efter sidste bold har teet ud. 

1,- 2. og 3. plads i rækkerne skal være tilstede ved præmieoverrækkelse, for at få præmie. 

Udover torsdagsmatcherne arrangeres også en single og makker hulspils turnering. Vinderne af hulspils-turneringer kvalificerer sig sammen med de bedst placerede i OOM til SAT-cup, som afholdes en gang pr sæson i september. SAT-cup er en holdturnering, som afvikles som i form for Ryder Cup format over en lørdag med deltagelse af herreklubberne i Stensballegaard, Aarhus og Trehøje golfklub. Golfbuggy er ikke tilladt på herredagene, medmindre man har fået dispensation af match ledelsen. 

Tilmelding:
Som nyt medlem er man velkommen til at deltage i en match før tilmelding/betaling. Det koster igen i år 600 kr. i kontingent at være medlem af Men’s Section. I tillæg kan man for kun 50 kr. tegne en Hole-In-One forsikring, der dækker en genstand til alle deltagerne i Men’s Section matchen og evt. andre i klubhuset. Tilmelding og betaling sker via Golfbox, hvor man tilmelder sig matchen ”Tilmelding til Mens Section 2021”, som ligger i februar måned under klubturneringer. Det er også via Golfbox, man tilmelder sig til de matcher, som man ønsker at deltage i.

For yderligere information se links nedenfor. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte et medlem i bestyrelsen for svar.

Med venlig hilsen
Men’s Section Bestyrelsen

 

Følg os på Instagram