Stensballegaard Golf Mens Section 2019

Er du mand og har lyst til socialt samvær, mangler du evt. en spillemakker, eller ønsker du konkurrence og deltage i golfmatcher, så kan Mens Section tilbyde hele paletten. Der bliver altid taget godt imod nye spillere, og vi ser frem til at tage imod nye medlemmer, og tilbyde dem vores spændende program for sæson 2019.

Men´s Section er for alle mænd med fuldt medlemskab af Stenballegaard golf over 21 år, med interesse for golf og handicap under 42. Vi er en klub i klubben, som ynder at spille 18 huller hver torsdag, fra april - oktober, med start tid fra ca. 15-16:30, alt afhængig af årstiden. Der er under og efter matcherne altid en god og behagelig stemning, og alle matcher sluttes med mulighed for fællesspisning og hyggeligt samvær i restauranten med præmieoverrækkelse. Mens Section afholder ca 35 matcher i en sæson og du kan selv vælge, hvilke du vil deltage i.  

Tilmelding:

Det koster i år 600 kr i kontingent, at være medlem af Mens section og der ud over kan man tegne en forsikring på 50 kr, der dækker en genstand til alle deltagerne i en Mens Section match, hvor man laver Hole-in-one.  Tilmelding og betaling kan gøres via Golfbox, hvor man tilmelder sig matchen ”Tilmelding til Mens Section 2019”, som ligger i februar måned under klubturneringer. Det er også via Golfbox, man tilmelder sig til de matcher, som man ønsker at deltage i løbet af året.

For yderligere information se links nedenfor. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte et medlem i bestyrelsen for svar.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Følg os på Instagram