STENSBALLEGAARD GOLF MENS SECTION 2021

Er du mand og har lyst til socialt samvær, mangler du evt. en spillemakker eller ønsker du konkurrence og deltage i golfmatcher, så kan Men’s Section tilbyde hele paletten. Der bliver altid taget godt imod nye spillere og vi ser frem til at tage imod nye medlemmer og tilbyde dem vores spændende program for sæson 2021.

Men’s Section er for alle mænd over 21 år med fuldt medlemskab af Stensballegaard Golf og handicap under 42. Vi er en klub i klubben, som ynder at spille 18 huller hver torsdag fra april – oktober. Starttid fra ca. 15-16:30 alt afhængig af årstiden. Der er under og efter matcherne altid en god og behagelig stemning og alle matcher sluttes med mulighed for fællesspisning og hyggeligt samvær i restauranten samt præmieoverrækkelse, hvor man skal være til stede for at få præmie. Men’s Section afholder ca. 35 matcher i en sæson og du kan selv vælge, hvilke du vil deltage i. Det er ikke tilladt at benytte buggy uden bestyrelsens tilladelse

Tilmelding:
Som nyt medlem er man velkommen til at deltage i en match før tilmelding/betaling. Det koster igen i år 600 kr. i kontingent at være medlem af Men’s Section. I tillæg kan man for kun 50 kr. tegne en Hole-In-One forsikring, der dækker en genstand til alle deltagerne i Men’s Section matchen og evt. andre i klubhuset. Tilmelding og betaling sker via Golfbox, hvor man tilmelder sig matchen ”Tilmelding til Mens Section 2021”, som ligger i februar måned under klubturneringer. Det er også via Golfbox, man tilmelder sig til de matcher, som man ønsker at deltage i.

For yderligere information se links nedenfor. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte et medlem i bestyrelsen for svar.

Med venlig hilsen
Men’s Section Bestyrelsen

 

Følg os på Instagram