MENS SECTION 2023

Mens Section er for alle mandlige medlemmer af Stensballegaard Golfklub, der er fyldt 21 år og med maks. handicap 42. Du bliver medlem af Mens Section ved at indbetale 600 kr. i kontingent. Indmelding og betaling foretages via Golfbox for en sæson.

Forsikring mod det perfekte tee-slag – HIO – er tilvalg ved tilmelding. Betaling skal falde senest efter den 1. spillede runde.

Tilmelding efter online er lukket koster 20 kr., som opkræves af Bødemesteren (Kim Klifforth). Har du meldt dig til og ikke møder op på dagen uden afbud, koster det 50 kr. til bødekassen.

Mens Section spiller match hver torsdag eftermiddag i sæsonen. Der spilles 18 hullers match Quick-start, med start på hul 1 og 10, samt gunstart ca. en gang om måneden jf. program.

De dage hvor der er gunstart, overrækkes præmier først efter spisningen.

For tællende matcher tildeles point til Mens Sections Order of Merit, hvor der spilles om at blive den bedste Mens Section spiller for hele sæsonen.

Der spilles i to rækker. Når der jf. programmet spilles stableford/slagspil, gælder det både A og B rækken. Uanset række spiller alle fra samme tee. Rækkerne opdeles med en 50/50 skæring.

Matchproportionerne vil fremgå i Golfbox for hver match. I ugen op til matchen kan der forekomme ændringer, så hold øje med disse. Første tee-tid jf. Golfbox er samtidig startskuddet til ugens match, således vil spil før denne tee-tid ikke være en del af matchen.

Scorekortene udfyldes elektronisk, som man tilgår via et link, man får tilsendt på mail ifm udsendelse af starttider. Der opfordres til, at en i gruppen fører scorekort sideløbende, hvis der af en eller anden grund opstår nogle tekniske problemer.

Efter dagens match mødes vi i restauranten til dagens menu. Kokken tilstræber at maden er klar 4½ time efter sidste bold har teet ud. Ved matcher hvor der er sponsor på, er der først præmieoverrækkelse efter maden.

1., 2. og 3. plads i rækkerne skal være til stede ved præmieoverrækkelse for at få præmie.

Udover torsdagsmatcherne arrangeres også en single og makker hulspils turnering. Vinderne af hulspils-turneringer kvalificerer sig sammen med de bedst placerede i OOM til SAT-cup, som afholdes en gang pr. sæson i september. SAT-cup er en holdturnering, som afvikles som i en form for Ryder Cup format over en lørdag med deltagelse af herreklubberne i Stensballegaard, Aarhus og Trehøje golfklub.

Golfbuggy er ikke tilladt på herredagene, medmindre man har fået dispensation af match ledelsen.

Med venlig hilsen
Men’s Section Bestyrelsen

Følg os på Instagram