Mens section

 

Mens section er for alle mandlige medlemmer af Stensballegaard Golfklub, der er fyldt 21 år og med maks. handicap 42.

Du bliver medlem af Men’s section ved at indbetale 700,- i kontingent. Indmelding og betaling foretages via golfbox f
for en sæson adgangen. Betaling skal falde efter den 1. spillede runde. Kontingentet indeholder forsikring imod de dårlige runder på under 30 point, samt mod det perfekte tee-slag, der ender i koppen (hole-in- one).

Men’s section spiller match hver torsdag i sæsonen. Der spilles 18 hullers match med Quick-start, med start på hul 1 og 10, samt gunstart ca. en gang om måneden, jf program. Hvis der er tilmelding nok spilles også 9 hullers match. De dage, hvor der er gunstart, overrækkes præmier først efter spisningen. Af hensyn til vores sponsorer skal vinderen være tilstede ved præmieoverrækkelse, for at modtage sin præmie.

Efter dagens match mødes vi i Restauranten til dagens Menu. Vi tilstræber at maden er klar 4½ time efter sidste bold har teet ud. Husk at spise sammen med din flight. Der spilles i to rækker. En A række, som spiller Slagspil og en B række, som spiller Stableford. Når der jf. programmet spilles stableford, gælder det både A og B rækken. Uanset række, spiller alle fra samme tee. Rækkerne opdeles med en fast skæring ved hcp. 12. Således spilles A rækken til og med hcp. 12,4 og B rækken fra 12,5 og opefter.

Matchproportionerne vil fremgå i Golfbox for hver match. I ugen op til matchen, kan der forekomme ændringer, så hold øje med disse. Første Tee-tid jf. golfbox, er samtidig startskuddet til ugens match, således vil spil før denne tee-tid ikke være en del af matchen.

Husk altid at scorekortet skal afleveres straks, man kommer i klubhuset efter sin runde. Det skal afleveres på scorekontoret, så indtastningen i Golfbox kan ske hurtigst muligt. Husk scorekort skal udfyldes korrekt med sammentælling og underskrifter.

Golfbuggy er ikke tilladt på herredagene, medmindre man har fået dispensation af matchledelsen.

 

Begyndermedlemskab

Den perfekte starterpakke til dig der vil prøve golf. Start når du vil og få fri golf i 3 mdr. for kun 750 kr. inkl. hele molevitten.

Læs mere

Følg os på Instagram