OM SPORTEN

I Stensballegaard Golfklub har vi konkurrencesport i alle aldersgrupper.

JUNIORGOLF

Det starter i juniorrækken fra omkring 6 års alderen, hvor det primære er sjove golflege med golfrelaterede øvelser, som gradvis bliver mere og mere eliteorienteret op igennem juniorårene, hvilket for nogle ender med en plads i elitetruppen. 

ELITEGOLF

Klubben har 1 dameelite hold, 2 herreelite hold, 1 seniorelite hold, 1 veteranelite hold og 1 super veteranelite hold. Truppen udgør ca. 60 spillere i alderen 14 - 75 år. Alle hold er en del af Danmarksturneringen, som er en landsdækkende elite holdturnering, niveauet pt. for dametruppen på hcp. 3 – 10, herretruppen er på hcp. +3 - 6, senior- og veterantruppen på hcp. 2 - 15

REGIONSGOLF

Regionsgolf Danmark er den største holdturnering for klub-golfere i Danmark, både hvad angår deltagende klubber, deltagende hold/spillere samt afviklede kampe gennem sæsonen.

Turneringen er begyndt helt tilbage i 1970’erne og spilles som landsdækkende holdturneringer i ABCD rækkerne og i Senior/Veteran rækkerne med i alt 13 landsfinaler.


Er du interesseret i et af ovenstående området, så tag en rundtur i menuen, og kontakt evt. udvalget for yderligere information.

Følg os på Instagram