Book en uforglemmelig golfoplevelse

Stensballegaard Golfklub danner de perfekte rammer for en uforglemmelig golfoplevelse, uanset om det er et golfophold, en dagstur eller et firmaarrangement, I søger. Vi har forskellige faciliteter, så der er helt sikkert også noget, som passer til jeres anledning og niveau.

I samarbejde med lokale hoteller og VisitHorsens arrangerer vi skræddersyede golfophold for større og mindre grupper, hvor golf kan kombineres med byens andre aktiviteter og seværdigheder. Individuelle Greenfee gæster, der trænger til et par timer på golfbanen, kan desuden reservere tider ved at kontakte os eller booke online via Golfbox. 

Se video fra Stensballegaard Golf her

Book tid her

Meget mere end golfbaner

Vores golfanlæg tilbyder meget mere end et spil golf, og vi har rammerne til, at du og dine nærmeste, kolleger eller venner kan sammensætte en dag lige i jeres ånd. Oplev den fantastiske natur og arkitektur hos os og forkæl jer selv med en af vores mange faciliteter. 

Kommer du langvejs fra, kan vi arrangere overnatning i nærheden, og ellers er du velkommen til at benytte vores parkeringsplads med plads til campingvogne. (Pris mangler)

På vores anlæg kan du opleve: 

Læs mere om vores baner

Se vores priser

Lad os danne rammerne om jeres næste firmatur

Golf er den perfekte aktivitet til at bringe kolleger sammen og have det sjovt med hinanden uden for arbejdstiden. Tag fat i os, hvis vi skal planlægge jeres næste firmatur eller golfturnering i vores idylliske og sjove omgivelser

Læs mere

Følg os på Instagram