Gæst

Company Day eller Firmaarangement

 hoteller/companyday.png

Company Days - Firmaarrangement

Gør jeres næste kunde- eller personalearrangement til en uforglemmelig oplevelse.

Stensballegaard Golfklub har rammerne, som kan gøre jeres næste firmaarrangement helt unikt. Gennem flere år har vi leveret populære firmaarrangementer og udviklet fleksible tilbud, som vi mener kan dække ethvert firmas behov.

Vælger I at holde firmaets næste arrangement hos Stensballegaard Golfklub, vælger I også professionel rådgivning og tilrettelæggelse fra start til slut. På den måde har I som kunde sikkerhed for, at jeres arrangement forløber optimalt - og vores dygtige trænere tager hånd om jeres gæster - uanset om de er golfere eller aldrig har prøvet at spille golf før.

Stensballegaard Golfklub kan tilbyde følgende:

- Optimal banestandard med 27 huller på 3 sløjfer
- 6-hullers Pay & Play bane med et super layout og kvalitet, som på de øvrige 27 huller
- Driving range med frie bolde
- 1200 m2 stor putting-green
- Indspils- og øveområder
- Golfshop
- Lækker restaurant med stor terrasse med udsigt over banerne, Horsens Fjord, putting-green og Driving range

Vi står gerne for matchledelse, som inkluderer turneringsopsætning i Golfbox, check-in, startlister, scorekort m/deltagernavn, indtastning af scorekort efter runden, udbringning/indhentning af indlagte konkurrenceflag, overdragelse af resultater, bordkort med holdnummer m.m.

Skulle du have flere/ andre ønsker, står vi selvfølgelig til rådighed.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i Stensballegaard Golfklub og skal gøre vores yderste til, at jeres arrangement bliver vellykket.

bubblemedia