Trackman Range

Netop åbnet i Stensballegaard er det topmoderne Driving Range system ”Trackman Range”. Systemet kan ved hjælp af avancerede radarer holde øje med en række parametre for boldflugten. I den etablerede overdækning findes 6 touchskærme, hvor du i fred fra vind og vejr kan udvikle dit golfspil. På den øvre del af driving rangen er der sat holdere op, således du kan bruge din telefon eller tablet til at se præcis det samme, som i overdækningen. Du skal blot downloade app’en (det gøres nemmest ved at scanne QR-koden på holderen), og så er du klar til træning. Trackman Range dækker kun den højre side af driving rangen. Såfremt du ikke bruger trackman range, vil det være prisværdigt, at du stiller dig på måtten venstre for boldautomaten, så andre kan komme til at bruge systemet.

Se intro om Trackman Range systemet: Trackman Range Intro

Hvad kan man træne?

Det er kun din fantasi der sætter grænser for, hvad du kan træne på Trackman Range systemet. Systemet måler følgende parametre:

Carry, Total længde, Boldhastighed, Højde, Udgangsvinkel både vertikalt og horisontalt, Skævhed (eller mangel på samme) og total afstand fra målet.

Dertil kan du vælge mellem at træne, spille spil eller spille en golfbane virtuelt. For at se alle de muligheder der findes i systemet, se da følgende link til Trackman’s egen E-bog omkring systemet og dets muligheder.

Trackman E-Bog

Hvad koster det?

At bruge Trackman Range systemet er ganske gratis. Som medlem har du 2000 bolde inkluderet i dit medlemskab, og som gæst kan du vælge mellem at betale 25,- for 20 bolde, eller 40,- for 45 bolde. Når du som medlem har opbrugt dine bolde, vil du kunne betale 200,- for at tanke yderligere 1000 boldpenge op.

Hvem er velkommen til at bruge Trackman Range?

Alle er altid velkomne i Stensballegaard Golf. Hvis du kommer som gæst, er det blot vigtigt, at du betaler for dine bolde. Er du medlem i en anden golfklub, eller slet ikke medlem så kan du blive Academy medlem for kun 1.700 kr. Dertil er der 2000 bolde inkluderet i Academy medlemskabet. Som Academy medlem kan tanke ekstra bolde op på samme vilkår som klubbens andre medlemmer.

Jeg er venstrehåndet, hvad gør jeg?

Den første bås i overdækningen er forbeholdt venstrehåndede, så længe der er andre båse ledige. I den øvre del af driving rangen, kan alle båse bruges af venstrehåndede.

Oversigt over huller

Brakør - Baneguide

Brakør - Video fly-over

Elbæk - Baneguide

Elbæk - Video fly-over

Guldbjerg - Baneguide

Guldbjerg - Video fly-over

Følg os på Instagram