Baneservice

Formålet med baneservice er at sikre, at vores medlemmer og gæster får den bedst mulige oplevelse på Stensballegård Golfbane.

Baneservicen kommer rundt på alle Stensballegårds Golfbane’s faciliteter på forskellige tidspunkter og dage. Er det nu også nødvendigt?

Ja, Baneservicen kører rundt og har derfor et større overblik end den enkelte ”Bold”, så vi kan sikre et bedre flow i spillet. Vi kan også sikre, at vi ikke har ”gratister” på banen og at alle behandler vores bane pænt, så der altid vil være et veltrimmet anlæg til gavn og glæde for alle. Egentlig er der ikke noget nyt i det. Det er bare de generelle golf- og etiketteregler. Det er ikke meningen at ”straffe” nogen, så som udgangspunkt vil Baneservicen selvfølgelig blot opfordre til at reglerne efterleves/overholdes. 
Skulle det – mod forventning – ske, at en sådan opfordring ikke efterkommes, vil Baneservicen overlade det til Stensballegård Golfklub at følge op.

Så kære golfere – sørg for at jeres ting er i orden når I går på banen, og vær med til at gøre vores bane til et endnu bedre sted at være.

Oversigt over huller

Brakør - Baneguide

Brakør - Video fly-over

Elbæk - Baneguide

Elbæk - Video fly-over

Guldbjerg - Baneguide

Guldbjerg - Video fly-over

Følg os på Instagram