Afhold dit næste arrangement hos Stensballegaard Golf

Gør dit næste kunde- eller personalearrangement til en uforglemmelig oplevelse – afhold det i vores idylliske omgivelser lige ved fjord og skov, og kombiner det med et spil golf, fx på vores 3 sløjfer (27 huller), Driving rangen eller par 3 banen? 

Hos Stensballegaard Golf har vi noget for enhver, og vi står med glæde for at afholde dit næste arrangement, hvad end der er tale om et virksomhedsmøde, kursus, privatfest, reception eller noget helt femte. 

Vælger I at holde firmaets næste arrangement hos Stensballegaard Golf, vælger I samtidig professionel rådgivning og tilrettelæggelse fra start til slut. Vi er altså med jer hele vejen og sørger for, at dagen bliver lige præcis, som I ønsker det.

Se stemningsvideo

Company Day eller Golf for Sjov? 

Læs mere om vores forskellige events her på siden, fx vores koncept Company Day eller Golf for Sjov på vores Par 3 bane. Vi skræddersyer også gerne et event for dig, så det bliver lige præcis efter dit hoved. Kontakt os for at høre mere.

bmw-companyday3.jpg

Lyst til at høre mere?

Lyder det som noget for dig eller din virksomhed, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Du kan også altid kontakte Club Manager Holger Westman for at høre mere om dine muligheder.

Holger Westman
Holger Westman
Club Manager

Følg os på Instagram