Hold dit næste arrangement hos Stensballegaard Golf

Uanset om det er privat eller erhverv, så kan vi hos Stensballegaard Golf holde dit arrangement. 

Uanset om I vil spille match på vores 3 sløjfer (27 huller), prøve golf på vores driving range eller par 3 bane eller benytte vores lokaler til møder, fester eller receptioner, så kan vi møde jeres behov hos Stensballegaard. 

Firmaarrangement

Gør jeres næste kunde- eller personalearrangement til en uforglemmelig oplevelse.

Stensballegaard Golfklub har rammerne, som kan gøre jeres næste firmaarrangement helt unikt. Gennem flere år har vi leveret populære firmaarrangementer og udviklet fleksible tilbud, som vi mener kan dække ethvert firmas behov.

Vælger I at holde firmaets næste arrangement hos Stensballegaard Golfklub, vælger I også professionel rådgivning og tilrettelæggelse fra start til slut. På den måde har I som kunde sikkerhed for, at jeres arrangement forløber optimalt.

Læs mere om vores koncept Company Day her.

Privatarrangement

Sammen med Restaurant Griffenfelds har vi lokalerne til at holde dit næste næste privatarrangment – uanset om det er en rund fødselsdag, en konfirmation eller en reception. 

Restauranten har plads til mere end 100 spisende gæster, og har mulighed for hygge i baren, loungen eller på den store terrasse med udsigt over golfbanen og Horsen Fjord i baggrunden. 

Hvis der er behov for overnatning, kan vi også hjælpe med det. Læs mere om det her.

Læs mere i menuen til højre.

bmw-companyday3.jpg

Lyst til at høre mere?

Kontakt Club Manager Holger Westman for at høre mere omkring mulighederne.

Holger Westman
Holger Westman
Club Manager

Følg os på Instagram