Pink Cup turnering afholdt lørdag den 8. august.

I et fantastisk vejr og i meget flotte rammer på Stensballegaard Golf- pyntet i PINK – spillede 63 deltagere Pink Cup.

Kræftens Bekæmpelse har doneret mange af præmierne i år suppleret med præmier fra lokale sponsorer. Hermed tusind tak til vore sponsorer.

Der blev spillet i 4 rækker og vinderne blev
A-rækken damer Cecilie Greve, 37 point
B-rækken damer Ulla Blach, 36 point
A-rækken herrer Anders Hedeager, 39 point
B-rækken herrer Clemen Krægpøth, 39 point
Stort tillykke til vinderne.

Der afholdes Landsfinale i Pink Cup fredag den 9. oktober 2020 i Sorø Golfklub. Der afgøres senere, om Cecilie og Ulla er kvalificeret til at deltage, hvilket vi håber sker.

Der var også vindere af nærmest flaget på alle par 3 huller samt længste driv på E 6, samt en holdturnering, vinderne af denne blev.

1. Præmie
Nina Juul Mortensen
Susanne Brandt
Lars Nipper

2. Præmie
Cecilie Greve
Lotte Løvstrup Nielsen
Anne Schmidt Andersen

Også stort tillykke til jer.

Det var en rigtig dejlig dag med hygge og god snak mellem alle deltagerne. Deltagerne blev serviceret af Baneservice, hvilket der var stort behov for i det fantastiske vejr. På terrassen blev nydt en lækker Pulled Pork burger fra Jimmy og Co.

Stor tak til alle, der har støttet denne sag – kampen mod brystkræft – ved at deltage i turneringen, købe poloer, strømper, bolde mv. og ikke mindst 2 personlige sponsorater.

Vi forventer at sende ca. 30.000 kr. afsted til Kræftens Bekæmpelse. Også stor tak til Pink Cup udvalget, Anna Marie Schøning, Jytte Steffensen, Helle Møller, Lene Pedersen og Tina Gammelby, der har gjort et flot arbejde.

Fortsat god sommer – håber vi ses til Pink Cup næste år.

Lene Milo

Tilbage til oversigt

Følg os på Instagram