Event

Pink Cup Turnering

Den 22. juni 2019 spiller Stensballegaard Golf for 9. gang med i Kræftens Bekæmpelses store velgørenhedsturnering Pink Cup og samler ind til brystkræftsagen.

Turneringen er en åben turnering, hvor alle golfspillere, kvinder og mænd (max. Hcp. 48) er velkomne til at deltage og støtte op om det gode formål.

Pink Cup er en både hyggelig og festlig dag med mange udfordringer i matchen, bl.a. vores egen hole-in-one konkurrence, hvor vi har en meget flot præmie på spil. Bliver der ingen hole-in-one, bliver der holdt auktion over præmien. Er der flere, der laver hole-in-one, bliver der trukket lod blandt disse.  Yderligere vil der traditionen tro være flotte præmier på spil fra turneringens sponsorer, og for hvert hole-in-one, der laves, giver Willis Towers Watson i samarbejde med Tryg 25.000 kr. til golfklubbens indsamling.

Den landsdækkende turnering afsluttes med en flot landsfinale, som 40 af de deltagende klubber har mulighed for at kvalificere sig til. Landsfinalen afholdes fredag 20. september i Aabenraa Golfklub.

I Pink Cup turneringen  her i klubben i 2018 spillede 21 kvinder og 23 mænd med, og vi sendte 28.950 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Det betød, at vi kom med til Landsfinalen i 2018, hvor vi vandt holdkonkurrencen og kom hjem med den flotte vandrepokal.

Vi håber på rigtig stor opbakning i år, så vi igen kan sende et flot beløb til Kræftens Bekæmpelse.

Den 22. juni 2019 – Gunstart kl. 9.00 – Matchfee 200 kr. – Flex 9 huls medlemskabs yderligere 200 kr. i Greenfee 

Tilmelding i golfboks er åben.

Vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til at deltage i en hyggelig match med masser af gode præmier.

Venligste hilsener

Pink Cup Udvalget

 

NB. Pink Cup har været afviklet sidsen 2003 her i Danmark. 
Totalt er der indsamlet kr. 38,9 mio. 
Det er jo bare fantastik og gør en stor forskel.

 

Tilbage til oversigt

Følg os på Instagram