Nyt fra Greenkeeper og banestatus

River i bunkers.

En forkert placeret rive i en bunker kan hurtigt blive til gene for både golfspillere og greenkeepere. Lægges riven med eller mod spilleretningen øges risikoen for at den stopper bolden, oftest med et dårligt leje som resultat. Lægges riven helt eller delvist uden for bunkeren, er greenkeeperen nød til gentagende gange at skulle af og på maskinen – hvilket medføre store mængder af spild-tid. Placer derfor altid riven som vist på billedet. På tværs af spilleretningen og sådan at hele riven ligger nede i bunkeren.

Nedslagsmærker.

Til trods for at sidste års eftersåning har gjort nedslagmærkerne langt tydeligere end tidligere døjer vi stadig med dem. Husk altid at rette nedslagsmærker op – også dem du ikke selv har lavet. Pitchforken skal ligge i lommen – ikke i baggen.

Turfmærker.

Læg meget gerne opslået turf på plads på fairway og i rough – giv dem et godt tramp eller 3 – ellers gror de ikke fast igen. På teestederne undlades genplacering af turf da den ofte ikke gror fast og besværliggør arbejdet med manuel dresning og reparation – kast. evt opslået turf fra teestedet ud i højroughen.

Banestatus

Fra lørdag den 6/4 åbner hele anlægget, og vi kører således efter banekalenderen igen. Det betyder at ni hullers medlemmer nu skal følge kalenderen og således spille dagens 9 huls sløjfe.

Der bliver ligeledes åbnet for golfbiler fra denne dato. De bookes på sædvanlig vis gennem kontoret. Der er mulighed for igen i år, at købe enten 10-turs kort eller årskort. Kontakt kontoret for mere information.

Driving range

Hver onsdag lukker driving range kl. 19.00, så vi kan få samlet bolde, inden den klippes torsdag morgen.

Vi ønsker jer alle en god sæson.

Tilbage til oversigt

Følg os på Instagram