Ny træner

 
 
Ny træner til Stensballegaard Golfklub.
 
Det er med stor glæde, at vi nu kan løfte sløret for hvem vores nye golftræner bliver.
 
Efter en spændende proces, hvor vi har været i kontakt med flere dygtige golftrænere, så er vores valg faldet på Jesper Thorsøe.
 
Jesper er 28 år og bor med sin kæreste i Århus. Han er udlært PGA træner fra Odder Golfklub, og er kommet igennem uddannelsen med et gennemsnit på 11,8 i de akademiske fag og med højeste udmærkelse i golffagene.
 
Han er oprindeligt fra Esbjerg, hvor han brugte det meste af sin ungdom på at spille elite tennis og fodbold, inden golfen bed rigtig fat i ham. Da han som 19-årig først startede med golfen gik det hurtigt med handicappet. Golfen har ført ham til USA på college, diverse amatørturneringer rundt omkring i Danmark, og den danskbaserede professionelle Ecco tour, hvor han fortsat vil spille nogle turneringer.
 
Jesper har desuden en bachelor i Engelsk, Fim og Medier fra Aarhus Universitet, og han har arbejdet som demo repræsentant for Cobra golf.
 
Jesper udtaler:
 
”Jeg er utrolig glad for muligheden, for at komme til at arbejde som Cheftræner i Stensballegaard. Jeg har de seneste år arbejdet i Odder golfklub, og er nu klar til at selv at indtage rollen som cheftræner.
 
Min motivation ved at være træner er at se forbedring hos den elev, der står foran mig uanset alder og niveau. Det vigtigste er, at man får redskaberne til at nyde spillet så meget som muligt. Undervisning med mig foregår i øjenhøjde, og med redskaber der gør undervisningen forståelig”.
 
Club Manager Holger Westman udtaler:
”Det glæder mig meget at vi har fået en aftale i stand med Jesper Thorsøe. Jesper har fået stor ros fra alle sider, så jeg glæder mig meget til at komme i gang med at arbejde sammen med ham, og jeg er sikker på at matchet mellem ham og klubben er rigtig godt.”
 
Jesper starter i klubben den 1. marts, og vil således også deltage i de planlagte klubrejser i foråret.
 
Team Stensballegaard Golfklub
Tilbage til oversigt

Følg os på Instagram