Mød den nye træner-elev i Stensballegaard Golfklub. Intropris i marts.

Det er med stor glæde, at vi nu kan løfte sløret for hvem der skal i lære som trænerelev. Efter en proces, hvor der var flere kvalificerede ansøgere, faldt valget på Frederik Arildsen. 

Frederik er 28 år og kommer oprindeligt fra Korsør. Han bor nu i Odense, hvor han har uddannet sig til bachelor i Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet. 

Efter endt uddannelse har han været ansat som sportsinstruktør på Club La Santa, Lanzarote, hvor han har varetaget både svømme- og golfundervisningen. Ydermere har han undervist på et af de årlige golfkurser på Sønderborg Idrætshøjskole.

Som junior drømte Frederik om en karriere som professionel golfspiller. Drømmen blev ikke mindre af, at European Tour spilleren Nick Dougherty, kom forbi hans barndomsklub Korsør til en lokal turnering. Hans passion for golf førte senere til en praktikperiode i 9.klasse som pro-elev i Næstved Golfklub.

Ud over at være golfspiller, har han dyrket konkurrencesvømning og spillet vandpolo. Her har han været udtaget til både junior- og seniorlandsholdet. Golfen blev lagt på hylden i en periode, men er nu genoptaget med fuld fokus på rollen som træner. 

Frederik udtaler: ”Det vigtige for mig som træner er, at alle får den bedst mulige oplevelse i samspil med et forbedret golfspil. Jeg glæder mig meget til at møde jer alle, og ser frem til et godt samarbejde!” 

PGA Head Pro Jesper Thorsøe udtaler: “Det er med stor forventning fra min og klubbens side, at Frederik starter som trænerelev i Stensballegaard Golfklub. De seneste år har efterspørgslen på træning oversteget udbuddet. Derfor bliver det helt fantastisk at trænerteamet nu udvides”

Frederik er startet i klubben pr. 1.marts, og kan bookes til undervisning fra d. 8. marts. I resten af måneden koster det 150,- pr. lektion med Frederik. Derefter vil det være normal pris og brug af klippekort. Ønsker man at benytte sig af allerede købte lektionsklip, er dette selvfølgelig muligt.

Book allerede nu din træning på Golfbox til intropris. Betaling på MobilePay ved lektionsstart.

Tilbage til oversigt

Følg os på Instagram