KVINDER & GOLF 2023 - SKAL DU VÆRE MED?

Trænger du til at få rørt både kroppen og lattermusklerne, elsker du naturen og holder du af at møde nye mennesker, så er Kvinder & Golf lige noget for dig.

Kvinder & Golf er et 10 ugers forløb, hvor den ugentlige golftræning er kombineret med masser af socialt samvær, hygge på terrassen, nye venskaber, tapas og rosé.

I løbet af de 10 uger vil du lære det basale i golfspillet. Du vil lære at slå de gode slag, begå dig på banen, skrive scorekort og få styr på de vigtigste regler. Du vil få træning i vores træningsområde, men også masser af tid med spil på banen.

Samtidig vil du få en stor gruppe nye golf veninder, der ligesom dig er helt nye i golfens verden. Under hele forløbet vil I blive fulgt af vores træner og en flok søde hjælpere, så du aldrig føler dig alene.

Forløbet koster 1499,- kr. og prisen dækker træning, sociale aktiviteter, en velkomstpakke, en hoodie, samt tapas og rosé til regelundervisningen, kaffe og kage på første træningsdag og grill på terrassen til vores afslutning.

Du vil få udleveret hele programmet til første træningsdag, der er torsdag d.30. marts fra kl. 19.00 - 20.00. Træning vil foregå de efterfølgende torsdage.

Vi glæder os til at se dig!

Der er plads til 20 deltagere efter "Først til Mølle" princippet.

Du kan tilmelde dig direkte på vores hjemmeside via dette link
Ved eventuelle spørgsmål kan sekretariatet kontaktes på 75658018.

Tilbage til oversigt

Følg os på Instagram