Drivingrangen lukker i uge 10

Rangen lukkes fra mandag morgen D.7/3 til fredag eftermiddag D.11/3 
Det vil derfor ikke være muligt at trække bolde i automaten.

Dette gøres fordi greenkeeper teamet går i gang med første etape af en længe tiltrængt renovering og dræning af landingsområderne på rangen. 

I første omgang bliver området mellem 150m markeringerne gravet op. Røret der skal lede vandet væk efterses og catchbassinet erstattes med brønd så kapaciteten øges. Udgravningen bliver forholdsvis stor og med fald mod brønden i råjords niveau. Der lægges korte drænrør i minimum 4 retninger - disse skal dels afhjælpe de våde forhold samt give mulighed for at udvide til dræning af hele rangen på længere sigt. Såfremt vi formår at komme foran tidsplanen, vil en enkelt drænstreng tækkes hele vejen op til det venstre græs-tee.

Opgaven er rimeligt omfattende og for at komme hurtigst muligt i mål, har baneudvalget i samarbejde med greenkeeperne og træner teamet besluttet at rangen lukkes i hele perioden. Det vil sige også om eftermiddagen og aftenen frem til fredag eftermiddag. Denne beslutning er taget, fordi der ellers skulle håndsamles bolde af området hver morgen – og dette vil forhale processen væsentligt.

Vi er som regel nødt til, at vente på at vejret vil være med os – til denne type opgave er det en absolut nødvendighed. Efter en meget våd periode, ser det endelig ud til, at vi rammer den mængde tørvejr, vi har brug for, og derfor rykker vi nu - med relativt kort varsel. Vi beklager selvfølgelig dette, men håber på jeres forståelse for tankerne bag.

De øvrige træningsfaciliteter vil være åbne som normalt.

Sidst men ikke mindst, så forventer vi at finde rigtig mange rangebolde gemt i jorden. Vi har derfor allieret os med de frivillige boldsamlere, der vil prikke bolde op og sortere i det opgravede bolde tirsdag formiddag. Vi kan dog sagtens bruge flere hænder, både mandag og tirsdag. Så skulle der sidde nogen derude med lysten til at give en hånd med, er I meget velkomne til at komme forbi rangen mandag og/eller tirsdag fra kl. 9. Vi anbefaler vandtæt fodtøj og tøj der gerne må blive beskidt.

På vegne af: 
Baneudvalget, Træner teamet og De frivillige boldsamlere 

Chefgreenkeeper, Stensballegaard Golf Klub
Rasmus Vestergaard Nielsen

Tilbage til oversigt

Følg os på Instagram