Anne Behnsen på landsholdet

kontor/annabehnsen.png

Vi er meget stolte af Anna, som har rykket sig utrolig meget i år, og er blevet blandt landets bedste i sin årgang. 

Den nedestående tekst har hun selv skrevet i forbindelse med de kommende spændende udfordringer.

Mit navn er Anna Hjerrild Behnsen. Jeg er en pige på 14 år, der spiller golf, hvilket jeg har gjort næsten hele mit liv. Jeg fik mit første golfsæt, da jeg var 3 år gammel, så golf har fyldt og fylder meget i mit liv.
I 2014 spillede jeg min første turnering, som foregik i Skanderborg, hvor jeg fik en 2. plads. Golf er noget jeg er vokset op med, og jeg kan ikke forestille mig mit liv uden denne sport. Jeg spillede i Horsens golfklub i ca. 7 år, inden jeg i år skiftede til Stensballegaard golfklub. Dette skift har udviklet mit spil meget positivt, da jeg er gået ned i Hcp fra 8,1 til 4,3. En stor del af dette er på grund af træneren Morten i Stensballegaard. På Santander Juniorranglisten 2018 for u16 piger ligger jeg på nuværende tidspunkt på en 5. plads og på DGU Ynglingeranglisten 2018 for piger ligger jeg på en 53. plads.
Den 18 - 19 september i år skal jeg til Frankrig for at spille på Danmarks uofficielle u14 landshold. Dette har jeg kvalificerede mig til ved at vinde årgangsmesterskabet i 2017 i Sønderjyllands golfklub. Da jeg deltog til årgangsmesterskabet her i 2018 i Roskilde, havde jeg således noget at leve op til. Heldigvis indfriede jeg forventningerne og vandt med 4 slag. Herved kvalificerede jeg mig til en plads på det landshold som skal spille mod Sverige, Norge og Finland i Sverige d. 12-14 oktober, hvilket jeg glæder mig meget til.
Noget af det bedste ved at spille golf er at det er en sport for alle aldre. Blandt andet ses dette ved den store juniorafdeling i Stensballegaard golfklub. Jeg synes det er fantastisk, at se så mange juniorer til træning hver mandag, og jeg håber at jeg kan være med til at give andre lysten til at spille golf ligesom jeg. Jeg ser frem til det videregående samarbejde med Stensballegaard golfklub, som har hjulpet mig til min placering.

Tilbage til oversigt

Følg os på Instagram