Årets Pink Cup turnering afholdt søndag den 13. juni 2021.

I et fantastisk vejr – lige bortset fra blæsten – men i flotte rammer på Stensballegaard Golf pyntet i PINK – var 68 spillere tilmeldt Pink Cup.

Trods Corona-tid har rigtig mange lokale sponsorer doneret flotte præmier ligesom Kræftens Bekæmpelse. Hermed tusind tak til alle vore sponsorer.

Der blev spillet i 4 rækker og vinderne blev
A-rækken damer Pernille Prahl Jørgensen, 31 point
B-rækken damer Ulla Blach, 31 point
A-rækken herrer Allan Dvinge, 38 point
B-rækken herrer Leif Jensen, 33 point
Stort tillykke til vinderne.

Der afholdes Landsfinale i Sorø Golfklub den 17. september. Det afgøres senere om Pernille og Ulla kan deltage, dette afhænger af vort indsamlingsbeløb.

Der var også præmier til vinderne af nærmest flaget på alle par 3 huller, Længste driv på G 2 samt en præmie til bedste hold.

Det dejlige vejr gjorde, at alle spillerne hyggede sig på arealet foran klubhuset nød kølige drikke og snakken gik livligt. Der var en fantastisk stemning, mens dagens vindere blev fundet. Præmieoverrækkelsen blev gennemført, alle syntes tilfredse med de mange præmier. Herefter spisning i teltet.

Stor tak til alle, der har støttet denne sag – kampen mod brystkræft - Ved at deltage i turneringen, købe poloer, strømper, bolde, mv., og også de personlige sponsorater. Vi håber på, at sende ca. 30.000 kr. afsted til Kræftens Bekæmpelse.

Også stor tak til klubben for hjælp til arrangementet, til Jimmy for tilskud til spisningen, og til Pink Cup udvalget, Helle, Lene P., Anna Marie, Jytte og Tina, alle har gjort et flot arbejde.

Fortsat god sommer, nu den er kommet – vi ses til Pink Cup i 2022.

Venligste hilsner
Pink Cup Udvalget

Lene Milo

Tilbage til oversigt

Følg os på Instagram